StoryEditor

​Zar je toliko škrt? Ronaldo ipak razočarao Dubrovčane iako su mu pružili VIP tretman

Piše D  /  25.04.2019., 12:04h

Naime, Ronalda na Instagramu prati nevjerojatnih 163 milijuna pratitelja, što ga svrstava među najpraćenije ljude na zemlji, te je svaka njegova objava zlatna vrijedna i može na njoj zaraditi i itekako podebljati svoj ionako prepuni bankovni račun, piše Slobodna Dalmacija.

Štoviše, samo jednom objavom zemlji u kojoj gostuje može donijeti neprocjenjivu reklamu. Međutim, Ronaldo ne voli reklamirati druge, barem ne besplatno. 

Dok je bio u Dubrovniku Ronaldo nije objavio ni jednu fotografiju s odmora, ali je ‘fotku‘ iz Dubrovnika objavio kada je otišao iz grada.

I sada dolazimo do velikog - ali. Naime, slavni nogometaš nije Dubrovnik tagirao na svoju fotografiju, pa njegovi pratitelji nisu uopće znali gdje je bio.

Mogla je to biti jedna od najboljih reklama za dubrovački turizam jer je ‘nepotpisanu‘ fotografiju iz Dubrovnika ‘lajkalo‘ nevjerojatnih devet milijuna ljudi diljem svijeta, ali nitko od njih nije znao da je jedan od najplaćenijih nogometaša današnjice izabrao Hrvatsku za svoju odmor destinaciju. 

Dakle, da je stavio u opisu fotografije ‘Dubrovnik‘ ili ‘Hrvatska‘ tu reklamu bi vidjela milijunska publika.

Napomenimo da je većina svjetskih zvijezda koja je bila u Dubrovniku, Rovinju, Splitu bez problema napisala da su bili u toj i toj destinaciji, međutim ne i ‘veliki‘ Ronaldo.

A zašto to nije napravio? Vjerojatno zato što takvo tagiranje masno naplaćuje. Naime, na jednoj drugoj fotografiji iz Portugala jasno je naveo ime hotela, a uz fotografiju je navedeno "plaćeno partnerstvo sa sponzorom".

Na jednoj drugoj fotografiji je bez problema napisao Dubai, međutim nije nam poznato jesu li Ujedinjeni Arapski Emirati morali odriješiti kesu i platiti tu reklamu, il se pak sportaš ‘smilovao‘ i spomenuo tu destinaciju.

Ako je već besplatno reklamirao Dubai onda ne vidimo zašto nije mogao malo reklamirati i biser Jadrana, posebice kada su ga Dubrovčani tako lijepo ugostili.

Ronaldu profil vjerojatno vodi njegov tim, pa dopuštamo da je greškom ispušteno ime Hrvatske i Dubrovnika, međutim taj nogometaš je boravio i u drugim svjetskim destinacijama i rijetko se koja može pohvaliti da ih je spomenuo. 

No, da budemo pošteni njegova djevojka Georgina Rodríguez, koju na Instagramu prati 10,6 milijuna osoba, je iz Dubrovnika postavila nekoliko fotografija te je ipak dodala lokaciju - "Croatia".

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 11:10