StoryEditor

Zapadna Hercegovina postaje središte noćnog života, klubovi najavljuju lude zabave

Piše D  /  14.05.2021., 05:05h

Ukidanjem restrikcija u Zapadnohercegovačkoj županiji noćni klubovi su putem društvenih mreža odmah najavili lude provode, a među prvima je noćni klub iz Ljubuškog najavio party uz DJ-a, te za 14. i 15. svibnja okupljanje zakazao u 20 sati, prenosi sarajevski portal Klix.

"Ekipa nakon duge pauze konačno smo ponovo sa vama, uživajte u vikendu punom dobre zabave i hitova uz naš DJ dvojac", naveli su iz kluba.

U komentarima na društvenim mrežama svoje dolaske najavljuju gosti i iz drugih gradova, pa čak i iz susjedne Hrvatske.

Noćni život na području Hercegovine, usprkos svim restrikcijama, do sada nije u potpunosti minuo, a novim mjerama Kriznog štaba ZHŽ koji je jedini u FBiH ukinuo policijski sat, ova županija bi mogla postati središte ludih provoda za ovu regiju.

Podsjetimo da je u Federacije BiH policijski sat na snazi od 23 do 5 sati ujutro i da ZHŽ kao jedina županija koji je proglasio stanje prirodne nesreće nove mjere donosi samostalno bez utjecaja na više nivoe vlasti.

Odlukom Stožera civilne zaštite ZHŽ uz ukidanje policijskog sata je ukinuta i zabrana okupljanja na otvorenom prostoru, dok je okupljanja veća od 100 ljudi u zatvorenom prostoru potrebno prijaviti nadležnim službama.

Dnevnik.ba

22. rujan 2021 16:34