StoryEditor
celebrity

Žanamari u tangama pokazala utegnutu stražnjicu pa se pohvalila što je naučila: "Savršena si!"

Piše desk  /  28.11.2021., 19:51h
Žanamari Perčić na Instagramu je objavila galeriju fotografija na kojima je u prvom planu njezina stražnjica u tangama.

Pjevačica Žanamari Perčić (40) opravdano već godinama slovi kao jedna od najseksi Hrvatica, a na svojoj liniji naporno radi tijekom cijele godine.

Rezultati vježbanja itekako se vide, pogotovo na golišavim fotografijama koje često dijeli na svojem Instagramu i koje njezini pratitelji željno iščekuju.

Tako ih je sada obradovala galerijom fotki na kojima nosi tange i u fokusu je njezina utegnuta stražnjica, a u opisu je napisala što je sve naučila.

"Naučila sam da se svaka slabost može pretvoriti u prednost, svaki gubitak ostavlja prostor za nove dobitke, svaki loš dan kojeg izgurate nagradit će vas rezultatima, svaka nesigurnost, frustracija, osjećaj samoće, neshvaćenost i osuda mogu vas potaknuti da budete bolji i napredujete. I što god radili nikad se nemojte ispričavati zato što ste svoji ili preemotivni! Dno se može činiti mračno i teško no daje vam slojeve i pomaže da u potpunosti uživate u dobrim stvarima. Vaša sposobnost može otjerati ljude. Pustite ih da bježe. Ne zaslužuju otkriti vaše slojeve", poručila je Žanamari, no rijetki su se osvrnuli na njezina riječi i fokusirali su se samo na golišave fotke, prenosi Dnevnik.hr.

"Wow, izgledaš sjajno", "Sve si zgodnija", "Savršena si", "Top model", "Prekrasna si žena", redali su se komplimenti u komentarima uz emotikone vatre i zaljubljene smajliće.

Slična reakcije Žanamari izazove gotovo svakom svojom novom fotkom, a često je iza objektiva njezin suprug Mario Perčić.

Dnevnik.ba

10. kolovoz 2022 12:28