StoryEditor
instagram

Žanamari pozirala u "nevidljivim" tangama, fanovi u transu

Piše desk  /  26.07.2022., 13:51h

Žanamari Perčić pohvalila se seksipilnom figurom na svom Instagram profilu i istaknula stražnjicu u prvom planu na fotografiji.

Pjevačica Žanamari Perčić voli se pohvaliti svojom seksipilnom figurom na Instagramu, a sada je dodatno užarila već ionako visoke temperature novim fotografijama na svom profilu.

Žanamari je pozirala u bež kupaćem kostimu koji je istaknuo njenu golu utreniranu stražnjicu koju je stavila u prvi plan, a noge je dodatno izduljila u posebnim štiklama boje kože.

Pjevačica je samu sebe odlično opisala u opisu fotografije napisavši: ''Divlja'', a ništa manje vrijedne komplimente za nju nisu imali ni njezini pratiteli i poznate prijateljice.

''Nego šta si nego divlja!'', napisala joj je poznata fitness trenerica Renata Lovrinčević Buljan.

Ecija Ivušić javila se s komentarom: ''Hooot!'', a vruće fotografije komentirala je i srpska pjevačica Kaja Ostojić napisavši: ''Nerealna si…''.

Među komentarima se može pronaći i hrpa stranih komentara što je dokaz da se Žanamari svojim nevjerojatnim stasom probila i dalje od granica Hrvatske, a to nije nimalo sporno s obzirom na utrošeno vrijeme i trud u teretani koje pjevačica često posjećuje.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 12:54