StoryEditor

Zajedno u dobru i zlu: Supruga trenera Hajduka jača od tumora

Piše D  /  13.05.2021., 09:05h

Trener Hajduka Paolo Tramezzani (50) nije skrivao oduševljenje nakon pobjede protiv Gorice u 34. kolu Prve HNL (4-0) čime je ostao u utrci za europska mjesta, a njegova supruga Elisa čestitala mu je u svečanoj loži Poljuda. 

Držeći se za ruke, izmijenili su poljupce nakon fantastične utakmice koju je Tramezzanijeva supruga pratila s tribina. 

Paolo je Elisu zaprosio nakon šest mjeseci veze, a zajedno su 18 godina. Imaju kćerkicu Emilie (8), dok on iz ranijeg braka ima i 25- godišnju kćer. 

- Upoznali smo se u Milanu, na jednoj večeri sa zajedničkim prijateljima. U Elisu sam se zaljubio na prvi pogled i samo deset dana nakon našeg prvog susreta pozvao sam je da se doseli k meni u Milano. Ona je inače rodom iz Aoste na sjeveru Italije gdje već godinama imamo obiteljsku kuću. Ja sam rođen u gradiću Castelnovo ne’ Monti, a u Milanu živim od devete godine, kada sam krenuo u nogometnu školu Intera. U mojoj obitelji sam jedini nogometaš. Odrastao sam uz sedam godina starijeg brata kojeg sport nije zanimao, majka je domaćica, a otac je radio nekoliko poslova da nas prehrani - rekao je trener ‘bilih‘ za Gloriju.

Obitelj Tramezzani se u siječnju doselila iz Milana u Split, te žive u prostranom stanu u blizini Bačvica.

- Nikada nisam ni požalila što sam Paolovoj karijeri podredila svoju. Otkako je Emilie porasla, imam više slobodnog vremena te sam nedavno upisala online studij marketinga - kaže inače diplomirana pravnica.

Talijanski nogometni stručnjak i njegova supruga jedan period života boravili su u Švicarskoj gdje je Tramezzani trenirao za klub Sion, a tada je Elisi dijagnosticiran tumor. 

- Riječ je o benignom tumoru, no u mom slučaju je postojala opasnost da ostanem paralizirana jer se nalazio u šupljini kralježničkog stupa i zbog najsitnijeg lošeg poteza završila bih u kolicima. S druge strane, isto bi mi se dogodilo i da nisam pristala na operaciju s obzirom na to da je prebrzo rastao - objašnjava Elisa koja je prije četiri godine, zajedno s Paolom, prolazila kroz ovo teško razdoblje.

Hajduk je slavio golovima Marija Vuškovića, Alexandera Kačaniklića, Marka Livaje i Stipe Biuka, te se sada nalaze petom mjestu ljestvice, samo bod iza četvrtoplasirane Rijeke, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 22:30