StoryEditor

Zajedno su cijeli život: Lionela i Antonelu spojila je tragedija

Piše D  /  03.05.2019., 11:05h

Messi i njegova Antonela zajedno su cijeli život. Nogometaš se u nju zaljubio kada je imao devet godina i pisao joj ljubavna pisma, a njihova veza započela je još u srednjoj školi. 2008. godine Leo je Antonelu predstavio javnosti kao svoju djevojku, a do dan danas par nije imao većih skandala u vezi.

Kako su pisali strani mediji, 2007. godine Antonela je doživjela težak udarac kad joj je bliska osoba poginula u prometnoj nesreći. Čim je doznao što se dogodilo, Messi je pohitao k njoj te joj bio podrška i rame za plakanje. U tom trenu planula je ljubav između njih.

Za razliku od ostalih uspješnih nogometaša koji su slabi na lijepe žene, Messi voli samo jednu cijeli svoj život. Njihova ljubav preživjela je sve životne periode, od Messijevih početaka do vrha nogometnog svijeta na kojemu se trenutno nalazi. Ipak, Antonela nije od onih koje se nameću medijima ili hvale bogatstvom na društvenim mrežama. Na Instagramu je prati gotovo 10 milijuna ljudi, a ona tek povremeno objavljuje obiteljske slike ili uspomene s prijateljicama.

Messi i Antonela dobili su prvog sina Thiaga 2012. godine, a tri godine kasnije rodio se Mateo. Par je prošle godine dobio i trećeg sina Ciru, a fanovi Barcelone i argentinske reprezentacije su presretni zbog malih Messija koji bi mogli poći tatinim stopama. Leo i Antonella vjenčali su se 2017. godine u rodnom Rosariju u Argentini, a detalje sa svadbe uspjeli su zadržati daleko od očiju javnosti.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 04:01