Article_Top_970x250

Zajedno su cijeli život: Lionela i Antonelu spojila je tragedija

supruga nogometnog genija

Zajedno su cijeli život: Lionela i Antonelu spojila je tragedija

svibnja 03, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Instagram

Antonela Roccuzzo je žena koja stoji pored Lea Messija, po mnogima najboljeg nogometaša na svijetu. U srijedu je ponosno gledala kako njezin suprug zabija 600. gol u dresu Barcelone, a da mu je ona najveća podrška u životu, Messi nikad nije skrivao.

Messi i njegova Antonela zajedno su cijeli život. Nogometaš se u nju zaljubio kada je imao devet godina i pisao joj ljubavna pisma, a njihova veza započela je još u srednjoj školi. 2008. godine Leo je Antonelu predstavio javnosti kao svoju djevojku, a do dan danas par nije imao većih skandala u vezi.

Kako su pisali strani mediji, 2007. godine Antonela je doživjela težak udarac kad joj je bliska osoba poginula u prometnoj nesreći. Čim je doznao što se dogodilo, Messi je pohitao k njoj te joj bio podrška i rame za plakanje. U tom trenu planula je ljubav između njih.

Za razliku od ostalih uspješnih nogometaša koji su slabi na lijepe žene, Messi voli samo jednu cijeli svoj život. Njihova ljubav preživjela je sve životne periode, od Messijevih početaka do vrha nogometnog svijeta na kojemu se trenutno nalazi. Ipak, Antonela nije od onih koje se nameću medijima ili hvale bogatstvom na društvenim mrežama. Na Instagramu je prati gotovo 10 milijuna ljudi, a ona tek povremeno objavljuje obiteljske slike ili uspomene s prijateljicama.

Messi i Antonela dobili su prvog sina Thiaga 2012. godine, a tri godine kasnije rodio se Mateo. Par je prošle godine dobio i trećeg sina Ciru, a fanovi Barcelone i argentinske reprezentacije su presretni zbog malih Messija koji bi mogli poći tatinim stopama. Leo i Antonella vjenčali su se 2017. godine u rodnom Rosariju u Argentini, a detalje sa svadbe uspjeli su zadržati daleko od očiju javnosti.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250