StoryEditor
sud ih kaznio

Zagrepčanka zatekla muža u krevetu s njegovom sestričnom. Pitala ih je što rade, a zatim je nastao kaos...

Piše desk  /  13.07.2022., 06:50h

“Vidjela sam nju na njemu i pitala što to radite. Znam da sam glasno vikala i potom se sukobila s njima”, ispričala je 42-godišnjakinja na sudu.

Druženje s obitelji može biti intenzivno, ali sudski epilog događaja na zagrebačkom području dokazao je još jednom kako se alkohol i članovi obitelji ne trebaju miješati. Dvije žene i muškarac su proglašeni krivima i osuđeni zbog svađe i naguravanja koje se dogodilo zbog cjelonoćne pijanke u stanu.

Prema presudi, žena (41), njezin suprug (37) i suprugova sestrična (41) zapili su se u stanu na zagrebačkom području. Muškarac i njegova sestrična otišli su spavati pred jutro, a supruga je ostala pospremiti stan.

Međutim, kad je oko 11.50 sati ušla u spavaću sobu, zatekla je sestričnu svojeg muža na njemu i to u intimnom odnosu, piše Danica.hr.

“Vidjela sam nju na njemu i pitala što to radite. Znam da sam glasno vikala i potom se sukobila s njima”, ispričala je 42-godišnjakinja na sudu. Prema presudi, ona je supruga "grebla po licu i udarala po glavi, a i nju je udarila po licu, dakle, tjelesnim nasiljem se nasilnički ponašala u obitelji prema suprugu i njegovoj sestrični”.

Njih dvoje joj pritom nisu ostali dužni te su je naguravali, a sestrična ju je udarala po glavi i tijelu. Suprug je svjedočio kako je odmah nazvao policiju. Iako su suprug i njegova sestrična tvrdili kako između njih nije bilo ništa, sud je ipak povjerovao supruzi jer je bila najmanje pijana od njih.

Sve troje su proglašeni krivima i kažnjeni su s 1300 kuna. S obzirom na to da je presuda nepravomoćna, na nju se mogu žaliti.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 04:36