StoryEditor
MOGAO JE UBITI NEKOGA

Zagrebačka policija traga za manijakom koji je kamenjima s nadvožnjaka gađao jureće automobile

Piše Desk  /  12.02.2022., 13:26h
Nepoznati počinitelj s nadvožnjaka je pogodio dva BMW-a. Jednom je oštetio karoseriju, a drugom razbio vjetrobransko staklo te, pukom srećom, nije ozlijedio suvozača.

Zagrebačka policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je u petak 11. veljače oko 14 sati na području Novog Zagreba na autocesti A3 u razini naselja Lučko s nadvožnjaka bacao čvrste predmete na osobne automobile. Kako neslužbeno doznajemo, na automobile je bacao kamenje te pukom srećom nikoga nije ozlijedio, prenose 24sata.hr.

- Bacio je čvrsti predmet s nadvožnjaka na automobil BMW zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 55-godišnjak. Tom  prilikom je došlo do oštećenja vozila da bi potom ponovno bacio čvrsti predmet na drugi prolazeći automobil BMW riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 30-godišnjak - izvijestila je zagrebačka policija.

Neslužbeno doznajemo kako je na prvom vozilu oštećena karoserija, dok je kamen na drugom vozilu probio vjetrobransko staklo i u tijelo udario 25-godišnjeg suvozača koji nije ozlijeđen. 

- Provode se sve radnje u cilju utvrđivanja počiniteljai svih okolnosti događaja - poručju iz zagrebačke policije.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 08:29