StoryEditor

Zabio se u autobus pun djece pa izašao iz automobila i pobjegao u kukuruz

Piše D  /  18.06.2021., 12:06h

Automobil kojim je upravljao mlađi muškarac s područja Đakova udario je jutros oko 9 sati u autobus pun školske djece, piše Večernji.hr.

Nesreća se dogodila u Jugovu polju, na cesti iz Slatine prema Suhopolju. Kako doznaje Večernji, vozač autobusa uočio je zastrašujući prizor – automobil koji prelazi u njegov trak i vozi ravno na njega bez kočenja.

– Vozač autobusa držao se skroz uz rub izbjegavajući bandere kako bi izbjegao sudar s automobilom, no nije uspio. Nakon udarca, autobus je zahvatio bankinu, nastavio se kretati i završio u obližnjem jarku – govore upućeni.

Uslijedio je prizor kao iz filmova – vozač automobila, u dobi od oko 30 godina, izašao je iz vozila sa suvozačeve strane i počeo trčati u polje navodno kako bi se sakrio u kukuruze.

No, nije imao sreće. Baš u tom trenutku interventni policajci PU virovitičko-podravske vraćali su se sa svog zadatka i time postali svjedoci nevjerojatne prometne nesreće.

Policajci su odreagirali u trenu, istrčali iz vozila i krenuli u lov na odbjeglog vozača. Uhvatili su ga, a potom priskočili u pomoć šokiranim mališanima koji vjerojatno nisu ni u najluđim snovima slutili kako će im završiti posljednji dan škole.

Kako doznaje Večernji, učenici nisu fizički ozlijeđeni, no nekolicina ih je bila u stanju šoka.

Vozač nije imao alkohola u krvi. Što se dogodilo, utvrdit će očevid.

Fotografije nesreće u posjedu su Informativnog centra Virovitica.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 06:21