StoryEditor

Za Zorana Mamića se ‘otimaju‘ gigantski istočni klubovi

Piše D  /  29.01.2019., 12:01h

Zoran Mamić već se danima spominje kao novi trener saudijskog Al-Hilala.

Zoran Mamić već se danima spominje kao novi trener saudijskog Al-Hilala. Naše informacije - a na tom je tragu i velika većina arapskih medija - govore da je posao blizu realizacije, da je Mamić pristao na uvjete Al Hilala i da bi tijekom tjedna mogao doći u Riyadh i potpisati ugovor s najvećim i najtrofejnijim saudijskim klubom.

Većina arapskih medija govore da je posao blizu realizacije, da je Mamić pristao na uvjete Al Hilala i da bi tijekom tjedna mogao doći u Riyadh i potpisati ugovor s najvećim i najtrofejnijim saudijskim klubom.

Međutim, nije tako lako prijeći iz Al Aina u Al Hilal, puno je tu raznih šeika, emira, prinčeva, koji u tome vide priliku za međusobno “nadigravanje” pa je tu uvijek pitanje tko će na kraju popustiti i kako će taj posao završiti.

Navodno, u Al Ainu ima onih koji se slažu s Mamićevim odlaskom, a opet, u arapskim se medijima može pronaći i informacija da su neki od čelnih ljudi kluba demantirali njegov odlazak i najavili da će potpisati novi ugovor, prenosi Direktno.hr.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 23:34