StoryEditor
SBŽ

Za rekonstrukciju gradske infrastrukture u Novom Travniku 1,3 milijuna KM

Piše fena  /  08.02.2024., 16:12h

Pravovremenim planiranjem Općina Novi Travnik stvorila je uvjete za potpisivanje ugovora o izvođenju radova na rekonstrukciji gradske infrastrukture, prije svega prometnica, ali i oborinske i fekalne kanalizacije, a vrijednost radova je 1.308.955,93 maraka.

Načelnik Stjepan Dujo u zgradi Općine u četvrtak je, nakon okončane procedure javne nabave s odabranim izvođačima, potpisao ugovore o izvođenju radova na rekonstrukciji gradskih ulica, i to Šehidska, Stjepana Tomaševića, Stjepana Radića i Ivana Meštrovića. 

Radove na rekonstrukciji gradske prometnice u Ulici Stjepana Tomaševića, od kružnog toka (Stara pekara) do ulaza u grad (Veterinarska stanica) čija ukupna vrijednost iznosi 767.006,16 KM izvodit će "Doboj putevi" dd Doboj Jug.

Rekonstrukciju gradske prometnice u Ulici Ivana Meštrovića – Stjepana Radića, od Ulice Ive Andrića do Stjepana Radića vršit će poduzeće "Ado trans" doo Visoko, a vrijednost radova je 245.115,00 maraka.

Na rekonstrukciji prometnice, oborinske i fekalne kanalizacije u Ulici Šehidska I faza, na potezu od Starog obdaništa do skretanja prema ulicama Mehmeda Spahe i Kulina bana, radit će "Komgrad - Ze" doo Zenica.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi 296.834,77 maraka.

Stručni i tehnički nadzor nad izvođenjem radova vršit će poduzeće "Radis" d.o.o. Istočno Sarajevo.

Svi radovi trebali bi biti okončani do početka ljeta.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 12:07