StoryEditor
sve za ljeto

Za nezaboravno ljeto sa FIS-om

Piše desk  /  07.06.2023., 16:49h

Ljeto je pred nama, stoga se na vrijeme pobrinite da kupite sve što vam je potrebno za bezbrižan odmor i ljetne avanture.

U prodajnim centrima FIS, vašem omiljenom mjestu za šoping, i ovoga puta očekuje vas nevjerojatna ponuda ljetnih asortimana po izuzetno povoljnim cijenama. 

Za nezaboravno ljeto s FIS-om, u akcijskoj ponudi do 30. juna/lipnja mnoštvo je proizvoda bez kojih jednostavno ne možete planirati svoj godišnji odmor bilo da putujete negdje ili ostajete u svom okruženju. 

Za  kupce koji se spremaju na godišnji ili vikend odmor na moru, rijeci ili možda jezeru, FIS je pripremio širok program za plažu i to za sve generacije i uzraste.

Iz velikog sezonskog asortimana izdvajamo: kofere, suncobrane, ležaljke, dušeke, ručnike za plažu, rashladne torbe i frižidere, laganu odjeću u ljetnom stilu i kupaće kostime, papuče,mirisne kreme sa zaštitnim faktorom, slamnate šešire, sunčane naočale i drugi plažni aksesoar.

FIS se posebno pobrinuo za najmlađe i osigurao širok izbor omiljenih dječjih igračaka za zabavu i pomagala za plivanje - od pištolja na vodu, šlaufa, mišića, do sunčanih i naočala za ronjenje. 

Za sve koji biraju odmor u vrtu kod svoje kuće u prodajnim centrima FIS mogu pronaći kvalitetne bazene i opremu za bazene, male i velike -za djecu ali i cijelu obitelj.

Po najpovoljnijim cijenama u kataloškoj ponudi su i vrtne garniture, stolovi i stolice, vanjska rasvjeta kao i alati za uređenje vrta, a za ugodan boravak u kući tijekom toplih ljetnih dana tu su klima uređaji i ventilatori.   

Stoga, neka vam naredna kupovina bude najmanja nedoumica, jer sve što vam je potrebno za savršeno ljeto možete pronaći u prodajnim centrima FIS i bezbrižno uživati u svakom trenutku.

Ponude detaljno pogledajte na sljedećem linku https://fis.ba/za-nezaboravno-ljeto-2023/

Dnevnik.ba

04. prosinac 2023 18:26