14.07.2022. Hvar/Split - Woody Harrelson nakon vecere s prijateljima, ukraco se na gumenjak i mahao je putnicima na brodu, nakon cega je fotoreporteru pokazao srednji prst. Woody je u drustvu supruge Laure Louie Photo: Milan Sabic/PIXSELLMILAN SABIC -
StoryEditor
hollywoodska zvijezda

Woody Harrelson uživa u Hrvatskoj, fotografima pokazao srednji prst

Piše desk  /  16.07.2022., 11:08h

Legendarni glumac na odmoru je na Jadranu, a poveo je i svoju suprugu Lauru Louie (55). Woody, supruga i prijatelji zaputili su se gumenjakom na Hvar, a kada je uočio fotografe, glumac im je pokazao srednji prst.

Glumac Woody Harrelson (60) stigao je u Hrvatsku! Legendarni glumac na odmoru je na Jadranu, a poveo je i svoju suprugu Lauru Louie(55). Woody, supruga i prijatelji zaputili su se gumenjakom na Hvar, on je veselo mahao putnicima na brodu, a kada je uočio fotografe, glumac im je pokazao srednji prst.

image

14.07.2022. Hvar/Split - Woody Harrelson nakon vecere s prijateljima, ukraco se na gumenjak i mahao je putnicima na brodu, nakon cega je fotoreporteru pokazao srednji prst. Woody je u drustvu supruge Laure Louie Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

IVO CAGALJ/PIXSELL - Pixsell

Ovo nije prvi put da je Harrelson u Hrvatskoj, glumac je prije nekoliko godina posjetio i Dubrovnik, a kako je ispričao u jednom intervjuu našao se u društvu zgodnih djevojaka, zbog čega su ga zamalo pretukli neki muškarci na plaži. 

- Ti su momci silazili s brda. Izgledali su kao neka vrsta hrvatske džudo bande. Došli su da me ubiju jer sam bio s tim zgodnim curama. Bili su me spremni rastrgati. Onda me jedan od tih gadnih momaka prepoznao s američke televizije i na kraju smo išli zajedno na piće. Kunem se, da nisam bio na 'Cheersu', poginuo bih na toj plaži u Hrvatskoj - kazao je Woody. 

Podsjetimo, brojne hollywoodske zvijezde svakog ljeta dođu na odmor u Hrvatsku, no vjerojatno ih se nikad nije toliko našlo na istom mjestu kao sinoć u splitskom restoranu "Zoi".

Naime, tamo su na večeru došli glumački par Chris Rock i Lake Bell, a pridružili su im se i kolege Woody Harrelson sa suprugom Laurom Louie, Sacha Baron Cohen, David Spade, te Guy Oseary, jedan od najpoznatijih glazbenih menadžera, čiji su klijenti Madonna, Red Hot Chili Peppers i U2. Kako piše Slobodna Dalmacija, društvo je na meniju imalo rižoto od plodova mora, lignju carpaccio, file mignon, janjeći filet i desert. 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 14:15