StoryEditor
zlonamjerni ljudi

Vulin: Provjeravamo svaku informaciju koju nam dojave o Mateju, nedavno su javili da mladić kupuje kruh

Piše Desk  /  21.01.2022., 11:55h
Srpski ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, gostovao je danas u jutarnjem programu televizije "Kurir", i tom prilikom istaknuo da policija provjerava svaku dojavu koja je vezana za nestanak Splićanina Mateja Periša, za kojim se traga 22 dana, piše Nova.rs.

- Mi dajemo sve od sebe da rješimo ovaj slučaj i provjeravamo svaku informaciju koja nam se dojavi. I u ovom slučaju imamo i dobronamjerne i zlonamjerne ljude koji se javljaju. Nedavno su nam javili da nestali mladić kupuje kruh na Vračaru. Kada smo provjerili, shvatili smo da je u pitanju susjed, rekao je srpski ministar unutrašnjih poslova u jutarnjem programu Kurir televizije.

Vulin je govorio i o Nenadu Perišu, ocu nestalog mladića, i iskazao mu poštovanje.

- Ja moram iskazati jedno veliko ljudsko poštovanje ocu Mateja Periša, stavite se u njegovu situaciju. Biste li imali toliko razumijevanja kao on. Bilo je pokušaja da se ovo predstavi kao međunacionalni sukob. To je zaista odvratno i govori o mržnji koju osjećate prema ovom gradu. Ovo je siguran grad, ovdje vas nitko nikada neće napasti zbog nacionalnosti. Beograd voli strance. Od svih desetina tisuća stranaca koji su bili ovdje za novogodišnje praznike, vi nemate ni jedan jedini incident. To je zato što Beograd voli strance, mi ne dijelimo ljude na nacionalnoj osnovi, izjavio je on i dodao da je siguran da u klubu, kao ni van njega, nije bilo nasilja.

Podsjetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra. On je kobne večeri bio u klubu "Gotik", gdje se provodio s društvom.

U jednom trenutku je izašao iz kluba, a potom su ga kamere usnimile kako trči, zaustavlja taksi vozilo, a potom i kako se spušta stepenica koje vode ka Savi.

Potraga za mladićem proteklih tjedana skoncentrirana je na rijeku Savu.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 21:06