StoryEditor
vučićev cirkusant

Vulin: Milanović ne smije biti na slobodi, ako u Srbiji postoji zakon podići ćemo optužnicu protiv njega

Piše desk  /  25.08.2022., 10:33h

Milanović je jučer rekao kako će Hrvatska, ako bude neraspoložena, optužiti Vučića za divljanje po Hrvatskoj, kao i da su optužbe na račun pilota potpuno neutemeljene.

Srbijanski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je u srijedu navečer da "napadi" Zorana Milanovića na predsjednika Aleksandra Vučića ne dolaze zato što je Vučić zločinac, već zato što ne želi čuti o hrvatskim zločincima.

"Ako u Srbiji postoji zakon, onda će protiv Milanovića biti podignuta optužnica za širenje vjerske i nacionalne mržnje. Čovjek koji se hvali ustaškim podrijetlom i pozdravlja progon Srba iz Hrvatske može biti predsjednik Hrvatske, ali ne smije biti na slobodi. Napadi hrvatskog predsjednika Milanovića na srbijanskog predsjednika Vučića ne dolaze zato što Aleksandar Vučić ima zločin na savjesti, nego zato što Hrvatska ima neprežaljene zločine koje je Vučić otkrio i o kojima nije htio šutjeti", rekao je Vulin.

Podsjetimo, Milanović je jučer rekao kako će Hrvatska, ako bude neraspoložena, optužiti Vučića za divljanje po Hrvatskoj, kao i da su optužbe na račun pilota potpuno neutemeljene.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 01:05