StoryEditor
zastupnica u ZD BiH

Vulić: Od RS smo napravili državu. U FBiH nas mrze i dive nam se

Piše desk  /  10.01.2024., 18:13h

Gradite Federaciju BiH kao što i mi gradimo Republiku Srpsku od koje smo napravili državu, izjavila je za RTRS šef Kluba zastupnika SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić.

- Ono što je uvjerljivo jeste da je Republika Srpska ljubav, a to "ovi" iz Federacije nikada neće shvatiti. Žao mi je što imaju takve komplekse, ali bilo bi im puno bolje da se na nas iz Republike Srpske ugledaju i da Federaciju grade po mjeri svih građana, onako kako mi u Srpskoj gradimo - rekla je Vulić komentirajući paljenje zastave Republike Srpske u Zenici i okupljanje ispred pravoslavne crkve u Konjicu na kojem je grupa građana zahtijevala skidanje zastave sa zastave, prenosi RTRS.

Vulićeva je poručila da se 9. siječnja šalju poruke mira i ljubavi i da nitko ne treba da kvari taj svečani dan.

- Samo ću im poručiti da ne kvare ovaj divan i svečan dan, dan kada šaljemo poruke mira, ljubavi i tolerancije. Želim im samo reći da mi je žao što nas mrzite, a divite nam se, to su stvarno kompleksi koji su neizlječivi. Ugledajte se na nas, širite ljubav i gradite Federaciju, kao što smo i mi, pa napravili od Republike Srpske državu - naglasila je Vulićeva.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 07:05