StoryEditor

Vukas i Mandić najavili uzvrat: ´Nadu nam nitko ne može oduzeti´

Piše D  /  14.08.2019., 01:08h

Tim je povodom održana konferencija za novinare na kojoj su svoja očekivanja iznijeli trener Plemića Hari Vukas i napadač Staniša Mandić.

Trener Hari Vukas na početku se osvrnuo na prvu utakmicu odigranu u Švedskoj u kojoj je Malmö ostvario dobar rezultat.

To je za Malmö bila najbolja utakmica. Znali smo da su dali sve u tu utakmicu jer su prethodno imali jednu odgođenu u prvenstvu.  Mi smo, s druge strane, imali sve suprotno. Nismo bili dobri u dijelu utakmice prema naprijed. Da smo bili pravi, onakvi kakvi znamo biti, napravili bismo im više problema nego Utrechtu, kazao je Vukas dodajući kako im nadu u prolaz nitko ne može oduzeti.

Imali smo mirnu pripremu, napravili smo neke ideje za nadolazeću utakmicu. Nećemo obećavati prolaz koji svi priželjkuju i nadaju mu se. Napravit ćemo sve da utakmicu dovedemo da budemo blizu prolaza, istaknuo je Vukas.

Vukas vjeruje kako ekipa Malmöa neće “jurcati” naprijed.

Vjerojatno će željeti postići taj jedan gol s kojim bi sve riješili. Stat će u čvrsti srednji blok i u svoju poznatu formaciju 5-3-2 i tu će kroz svoju individualnu kvalitetu tražiti rješenje, istaknuo je trener Plemića ne otkrivajući sastav.

Što se tiče zdravstvenog biltena momčadi, na Pecari Vukas neće moći računati na Darija Rugaševića koji se ozlijedio na utakmici u Švedskoj. Irfan Hadžić je pak dobio udarac u rebro tako da neće biti spreman u iduća dva tjedna.

Napadač Staniša Mandić ističe kako Plemiće na Pecari očekuje teška utakmica. 

Malmö je protiv nas odigrao najbolju utakmicu u posljednjih mjesec-dva. Vjerujem da možemo ostvariti pozitivan rezultat iako su nas neki već otpisali sa 3:0. U nogometu ništa nije nemoguće. Na nama je da damo sve od sebe i da obradujemo naše navijače, kazao je Mandić.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 07:18