Article_Top_970x250

Vučićeva pressica o prosvjedima: "Iz Hrvatske su koordinirani napadi na Srbiju"

srpski predsjednik

Vučićeva pressica o prosvjedima: "Iz Hrvatske su koordinirani napadi na Srbiju"

srp 08, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: PIXSELL

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić više od pola sata priča o jučerašnjem ratu na ulicama Beograda između prosvjednika i policija.

Nalazi sve moguće i nemoguće krivce za kaos na beogradskim ulicama osim sebe i svoje vlasti. Rekao je tako i da su u nerede upletene strane službe iz regije, no nije precizirao koje. 

Zato je na pitanje novinarke jednog od njegovih omiljenih tabloida koji ga glorificira i za njega se obračunava s neistomišljenicima, notornog Informera, dio krivnje svalio na hrvatske političare. 

Komentirao je tako tvit Jadranke Kosor koja je ustvrdila da bi trebalo tražiti izbacivanje Vučićeve Srpske napredne stranke iz Europske pučke stranke, rekao je da ga fascinira spremnost da se podrže oni najgori u Srbiji. 

Spomenuo je Davora Ivu Stiera.

"Iz Hrvatske su koordinirani napadi na Srbiju.Pogledajte što je napisao Davor Stier pozivam da to pronađete. Rekao za nas problemi nastaju dolaskom Vučića na vlast... Nek oni rade svoj posao, nek uključuju i isključuju... Gadosti iz hrvatskih medija samo pokazuju zainteresiranost u napadima na našu zemlju. Postavite si pitanje zašto je tako", rekao je Vučić.

Dnevnik.ba