StoryEditor

Vučić se obratio iz aviona: Dragi građani, predaja nije bila opcija

Piše D  /  09.07.2020., 10:07h

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić obratio se građanima Srbije iz aviona kojim je letio u Pariz oko prosvjeda u toj državi. 

- Dragi građani, obećao sam vam da ćemo zaštiti mir i stabilnost. Usprkos kriminalnim, huliganskim, nasilničkim napadima kojima smo svi šokirani - rekao je Vučić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

 

- Molim sve naše ljude da se ne suprotstavljaju batinašima, to ćemo raditi mi kao država. Predaja nikada nije bila opcija - poručio je Vučić i rekao kako je on upravo na putu za Pariz da se "bori" za Srbiju. 

Podsjetimo, u Srbiji su i u srijedu navečer izbili prosvjedi. Nakon što su u utorak na ulice Beograda izašli građani nezadovoljni prijedlogom da se ponovno uvede policijski sat, Aleksandar Vučić je u srijedu poručio kako ga ipak neće biti. No, i sam je izrazio nezadovoljstvo zbog te odluke jer, kako smatra, to je jedini način da se spriječi širenje korona virusa. 

U srijedu se prosvjed proširio i na druge gradove u Srbiji, a snimke obračuna policije i prosvjednika su šokantne. Policija ih je rastjeravala suzavcem, na jednoj snimci se vidi i kako konjima kreću na njih, a posebno je šokantna snimka jednog prosvjednika kojeg je udaralo više od 10 policajaca, prenose 24sata.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 12:30