StoryEditor
opća skupština un-a

Vučić okončao govor sa "Živjela Srbija!", prevoditelj prasnuo u smijeh

Piše desk  /  23.09.2022., 07:33h

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić sudjelovao je u četvrtak na Općoj skupštini UN-a, a na samom kraju njegova govora dogodila se jedna zanimljiva situacija.

Govor srpskog predsjednika bio je na engleskom jeziku, a kada je Vučić na kraju govora rekao "Živjela Srbija", simultani prevoditelj je prasnuo u smijeh. Video je u kratkom periodu postao hit na Twitteru, a korisnik koji ga je podijelio u opisu je napisao: "Prevoditelj nije mogao izdržati."

Reakcija prevoditelja izazvala je i niz drugih komentara na društvenim mrežama. Neki su ga kritizirali navodeći da je taj smijeh bio neprofesionalan potez, dok su mu drugi pružili podršku, pišući da nije drugačije mogao ni reagirati na sve ono što je Vučić u četvrtak izrekao.

"Kako ste glupavi svi. Nije se momak nasmijao na tu praznu floskulu 'Živjela Srbija', nego na sve ono što je u svom govoru prije tog 'Živjela Srbija' nalupetao", piše jedan komentator.

Podsjetimo, Vučić je u UN-u, među ostalim, govorio da se u dijelu međunarodne javnosti vodi hibridni rat i prljava kampanja te je usporedio Ukrajinu i Srbiju.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 10:48