Article_Top_970x250

Vučić i Vulin prikazali fotografije masakriranih tijela navijača Partizana i Zvezde

uznemirujući sadržaj

Vučić i Vulin prikazali fotografije masakriranih tijela navijača Partizana i Zvezde

ožu 06, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon završene sjednice Savjeta za nacionalnu sigurnost izvijestio o razgovorima sa sjednice, a šokirao je i fotografijama masakriranih tijela navijača.

Sjednica Savjeta za sigurnost je počela danas u 18 sati, a na njoj se, kako je najavljeno, razgovaralo o važnim temama kao što je borba protiv organiziranog kriminala, situacija na Kosovu, epidemija u Srbiji, ali i odnosi u regiji.

Vučić je na početku priče o kriminalnim organizacijama kazao kako su uspjeli izboriti se sa najmanje dvije grupe, te da sada postoje još neke mlađe koje će sigurno nastaviti stopama onih koje su razbijene. Tim preostalim grupama se obratio s porukom da se bliži kraj.

"Država Srbija neće trpiti ubojice i narkodilere i to ne samo na ovom središnjem nivou, već od Vranja do Subotice, od Valjeva do Niša. Bit će uhićenja koliko hoćete. Oni koji misle da ubijanjem i prodajom droge mogu da zauzmu neko visoko mjesto u društvu, varaju se", rekao je on.

Nakon toga su 30 sekundi prikazane fotografije masakriranih tijela u okviru istrage o nekoliko ubojstava koja se vodi u Srbiji, a ministar policije Srbije Aleksandar Vulin je nastavio govoriti o sigurnosnoj situaciji.

U pitanju su fotografije navijača Partizana i Crvene Zvezde, a ubojstva su navodno učinili pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka koji je nedavno uhićen.

Na jednoj od fotografija se vidi i tijelo bez glave, fotografije su potresne i uznemirujuće.

 

Dnevnik.ba