StoryEditor

Vrtoglavi iznos! Otkriveno koliko će Oprah Winfrey zaraditi na intervjuu s Meghan i Harryjem

Piše D  /  06.03.2021., 12:03h

Svijet nestrpljivo odbrojava trenutke do najiščekivanijeg intervjua godine s glumicom i vojvotkinjom od Sussexa Meghan Markle (39), odnosno suprugom princa Harryja (36), piše Večernji.hr.

Ona je s njim gostovala kod Oprah Winfrey (67) te će u dvosatnom intervjuu, koji će se prikazati na CBS-u, otkriti sve oko odlaska iz kraljevske obitelji, prekidu dužnosti u okviru njihovih uloga na dvoru te životu u Americi, kamo su se otisnuli krajem 2019. godine.

Vijest o odlasku iz kraljevske obitelji koja je šokirala dvor, ali i svjetsku javnost, odjekuje glasnije no ikada, a poznata voditeljica Oprah Winfrey dobila je priliku razgovarati s parom o intimnim razlozima njihovih odluka koje stoje iza toga. Zbog toga će se, pišu britanski mediji, masno obogatiti.

Prema dosad poznatim informacijama CBS će isplatiti do 7 do 9 milijuna dolara samoj Oprah, odnosno njenoj produkcijskoj kući Harpo Productions, a prava za prikazivanje intervjua otkupilo je dosad 17 zemalja.

U Ujedinjenom Kraljevstvu to je za milijun funti učinio ITV koji će imati TV premijeru intervjua para dan kasnije. Dok napetosti na dvoru uoči intervjua eskaliraju do neviđenih razmjera, glasnogovornik bivšeg kraljevskog para oglasio se nakon što su se cifre pojavile u medijima.

Premda će Oprah, kažu njihovi predstavnici, primiti veliki honorar, Meghan i Harry nisu plaćeni za specijalni intervju niti primaju financijsku donaciju za dobrotvornu svrhu po izboru.

Međutim, stručnjaci se slažu da će publicitet koji je dosad nastao zbog intervjua, a koji diže puno prašine donijeti zaradu od oko milijardu dolara brendu kojeg je par pokrenuo u Americi. Isto tako, postigli su višemilijunske dogovore s Netflixom i Spotifyjem.

Oprah Winfrey je dobra prijateljica Meghan Markle još iz razdoblja kada glumica nije bila u vezi s Harryjem. Bila je gošća na njihovom vjenčanju 2018. godine, a uoči velikog događaja slavna voditeljica htjela ju je intervjuirati. O tome raspravljaju i u dugoočekivanom intervjuu, a CBS jučer je pustio isječak u kojem se Meghan i Oprah prisjećaju tog razgovora.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 11:00