Article_Top_970x250

Vrsaljko raznježio javnost obiteljskom fotkom sa sinovog rođendana

krasno

Vrsaljko raznježio javnost obiteljskom fotkom sa sinovog rođendana

lip 12, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Instagram

Igrač talijanskog Intera nikad nije volio otkrivati pojedinosti iz privatnog života, no uvijek se rado volio pohvaliti veselim trenutcima koje provodi u krugu obitelji

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko (27) pozirao je sa sinom Brunom (1) i suprugom Mateom te fotografiju objavio na svom Instagramu. Obitelj je proslavila rođendan dječaka, a fotografija trojca oduševila je obožavatelje sportaša. 

FOTO: Instagram

Nogometaš Intera i njegova supruga postali su roditelji prošle godine pred Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. 

Bruno, Matea i Šime pozirali su na obiteljskoj fotografiji koja je za samo sat vremena na instagramu lajkalo više od 45 tisuća ljudi. Nogometaš često ističe kako mu je uloga oca najvažnija u životu i to kako svo slobodno vrijeme nastoji provesti u krugu obitelji. 

Šime i Matea su zajedno još od srednjoškolskih dana, a nakon osam godina hodanja 2016. godine zakleli su se na vječnu ljubav. 

Vrsaljko je nakon Svjetskog nogometnog prvenstva postao omiljen među ljepšim spolom. Za razliku od ostalih supruga nogometaša, Matea se još uvijek nije prihvatila imidž slavne osobe, a kada je to u mogućnosti, u širokom krugu zaobilazi svjetla reflektora. Matea nije prisustvovala Šiminim nastupima na SP-u jer je bila zaokupljena brigom za njihovog novorođenog sina. 

Dnevnik.ba

Tagovi: