StoryEditor
Vjenčanje?

Vrsaljko i Slovenka Kaja rekli da? Na fotografijama nose prstenje

Piše Desk  /  20.06.2022., 16:01h

Slovenska manekenka Kaja Vidmar jučer je potvrdila vezu s hrvatskim nogometašem Šimom Vrsaljkom. Na Instagramu je objavila crtež s likovima koji nevjerojatno sliče njoj i Vrsaljku te drže bebu u naručju. Na fotografiji je označila i Šimu.

Šime je ovog vikenda bio na svadbi Dominika Livakovića i Helene Matić, a na jednoj fotografiji na kojoj je pozirao vidljivo je kako na prstenjaku nosi zlatni prsten.

Na posljednjim fotografijama koje je Kaja objavila na Instagramu također se na prstenjaku vidi prsten. Taj prsten je vidljiv na njezinoj ruci otkako je rodila, a prije ga nije imala.

Po forumu, gdje ljudi već mjesecima pišu o Šimi i Kaji, počelo se šuškati da se par vjenčao. Budući da par skriva svoju vezu od javnosti, nije poznato je li riječ samo o nakitu ili je to vjenčano prstenje.

Podsjetimo, o vezi Vrsaljka i Slovenke počelo se pisati krajem veljače. Kaja je tad bila u visokom stupnju trudnoće, a šuškalo se da je otac njenog djeteta upravo Vrsaljko. Priče su dodatno potaknuli detalji na fotografijama koje bi odvojeno objavljivali na društvenim mrežama. Kaja je nedavno rodila kćer kojoj je dala ime Viktorija, piše Index.hr.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 09:52