StoryEditor

Vratio se Francuz koji je Hrgoviću nanio dva teška poraza

Piše D  /  19.06.2019., 08:06h

Ranije iste godine porazio je Hrgovića i u četvrtfinalu svjetskog prvenstva, gdje je također osvojio zlato te se promaknuo u najvećeg krvnika hrvatskog borca. 

Francuz se vraća nakon suspenzije zbog dopinga

Oba boksača otad su prešla u profesionalce i nemaju poraza. Yoka ima omjer 5:0, dok je Hrgović već na 8:0. Ipak, karijera Francuza prije godinu dana dobila je ružnu epizodu - zbog pada na čak tri dopinška testa suspendiran je na godinu dana. Kazna mu ističe ovih dana, a mnogi mediji vide to kao idealnu priliku da ponovno vide meč između njega i najboljeg hrvatskog boksača, ovaj puta u profesionalnom ringu. 

Zasad je tako nešto teško za očekivati. S obzirom na to da su i jedan i drugi izrazito kvalitetni, zasad se nalaze u fazi "nabijanja" skora, što bi ih trebalo kao velike nade lansirati na najveću scenu.

Jednom kada se to dogodi, dionice će im narasti, a tada će moći i dobro naplatiti taj meč. Zasad, bilo bi sasvim neobično za boksačku praksu da riskiraju skor bez poraza. Ali sasvim je sigurno da je Filip Hrgović bio među prvima koji je dočekao ovu vijest i da sanja veliki revanš.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 21:21