StoryEditor

Vranješ uzvratio Žutom: Jadno je gledati s kim sam u krevetu

Piše D  /  21.02.2019., 11:02h

Jadno je da se gleda u čijem sam krevetu bio, poručio je Ognjen Vranješ Robertu Prosinečkom. Žuti je odlučio da više u reprezentaciju neće pozivati Vranješa koji je sklon skandalima.

 

- Vranješ je na svakom okupljanju i na utakmicama davao maksimum. Na njegovu igru nisam imao nikakve zamjerke i njegovo nepozivanje nema veze s njegovim igrama. Ali, on je sam sebe izbacio iz reprezentacije ponašanjem izvan terena. Od sporne tetovaže, prepucavanja sa navijačima do afere sa Karleušom. Njegove igračke kvalitete nisu sporne, neće biti pozivan zbog svih ovih drugih stvari - poručio je u srijedu Prosinečki, a nije dugo trebao čekati na Vranješev odgovor.

 

Odluku Prosinečkog da mu zatvori vrata reprezentacije prokomentirao je za Kurir.

- Jadno je da se ne gledaju učinak i doprinos reprezentaciji, već to u čijem sam krevetu bio - rekao je Vranješ.

Ognjen Vranješ je posljednjih mjeseci punio medijske stupce zbog seks afere sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom. Prvi je skandal izazvao kada je istetovirao granice Republike Srpske na ruci, a nakon pritiska javnosti, spornu je sliku precrtao novom tetovažom. 

Nakon toga je vrijeđao navijače Bosne i Hercegovine nazivajući ih "bauštelcima", a kao da prva tetovaža nije bila dovoljna - odlučio je na ruku tetovirati četničkog vojvodu iz Drugog svjetskog rata Momčila Dujića.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 12:22