Article_Top_970x250

Vraćao se s pogreba prijatelja pa sletio s motorom i poginuo

tragedija kod šibenika

Vraćao se s pogreba prijatelja pa sletio s motorom i poginuo

ožu 21, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Arhiva

U jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 18,25 sati na državnoj cesti D-33 teške i po život opasne ozlijede je zadobio 57-godišnji vozač motocikla, kojemu je u 21,25 sati u Općoj bolnici Šibenik konstatirana smrt

Vozač motocikla (57) preminuo je u šibenskoj bolnici od posljedica ozljeda koje je zadobio u prometnoj nesreći koja se u srijedu oko 18.25 sati dogodila kod Brnjice, potvrdila je u četvrtak šibenska policija.

- U jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 18.25 sati na državnoj cesti D-33teške i po život opasne ozlijede je zadobio 57-godišnji vozač motocikla, kojemu je u 21.25 sati u Općoj bolnici Šibenik konstatirana smrt, priopćeno je iz šibenske policije.

Prometna nesreća dogodila se kada je 57-godišnji vozač motocikla Honda šibenskih registracija vozeći državnom cestom D-33 iz smjera Konjevrate prema Drnišu zbog neprilagođene brzine izlaskom iz lijevog zavoja izgubio kontrolu nad upravljačem i izletio izvan ceste, gdje se prevrnuo te pao s motocikla.

Motociklist je brzo prebačen u šibensku bolnicu no, nažalost, oko 21.30 sati podlegao je ozljedama.

Kako doznaje Jutarnji, preminuo je Marko Anić Milić koji se vraćao se motociklom kući u Knin, nakon što je bio na sprovodu prijatelju 'bikeru' u Šibeniku.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250