StoryEditor
bratunac

Vozilom udarila dijete pa pobjegla: Uhićena srebrenička odbornica

Piše desk  /  11.06.2022., 16:42h

U Bratuncu se prije dva dana dogodila prometna nesreća u kojoj je vozilom udaren dječak, a vozač se udaljio s mjesta nesreće. Vozač je danas priveden, a liječnici se još bore za život djeteta.

Iz policije je potvrđeno da su službenici PS Srebrenica, noćas, oko sat iza ponoći priveli osobu incijala Dž.N. iz Srebrenice, zbog kaznenog ugrožavanja javnog prometa i nepružanja pomoći ozlijeđenom licu u prometnoj nesreći.

Za vozačem se, naime, tragalo od 9. lipnja kada se dogodila nesreća u Bratuncu u kojoj je maloljetni pješak teško ozlijeđen, a on (vozač) napustio mjesto događaja.

Prema neslužbenim informacijama od izvora bliskih istrazi o ovom slučaju, osoba koja se predala sinoć oko 20 sati je ženskog spola i sve je odmah poslije predaje priznala o događaju koji se dogodio u Bratuncu, prenosi Zvornički.ba.  

Prema neslužbenim informacijama koje su objavili N1 i ATV, vozilom je upravljala DF-ova odbornica Skupštine Općine Srebrenica Dželaludina Nukić.

Ozlijeđeni dječak iz Bratunca, kojeg su, prema pisanju medija, u kanalu bez svijesti pronašli mještani, još uvijek se bori za život na UKC-u Tuzla. 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 17:03