Article_Top_970x250

Vozač u Osijeku oborio rekord, za prometne prekršaje dobio kaznu od 76.000 kuna

ostao bez vozačke na dvije godine

Vozač u Osijeku oborio rekord, za prometne prekršaje dobio kaznu od 76.000 kuna

ruj 04, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Policija je u Osijeku uhitila 52-godišnjaka koji je neprilagođenom brzinom i s 2,8 promila alkohola u krvi svojim vozilom udario u parkirani automobil te nastavio voziti unatoč zahtjevu policije da se zaustavi da bi na raskrižju prošao kroz crveno svjetlo na semaforu

S čak 76.000 kuna i zabranom vožnje dvije godine kažnjen je 52-godišnji vozač koji je u utorak u Osijeku pijan izazvao sudar, odbio se zaustaviti na zahtjev policije te prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, a vozio je dok mu je dozvola privremeno oduzeta.

Osječko-baranjska policija u srijedu je izvijestila kako je uhitila 52-godišnjaka koji je neprilagođenom brzinom s 2,8 promila alkohola u krvi oko 20,45 sati udario u parkirani automobil, te nastavio voziti unatoč zahtjevu policije da se zaustavi. Na raskrižju je prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, da bi kasnije ipak stao.

Za sve navedene prometne prekršaje predviđena mu je novčana kazna od 76 tisuća kuna i zabrana vožnje od dvije godine, kao i 24 negativna prekršajna boda, kažu u policiji.

Dnevnik.ba