StoryEditor

Vojvotkinjin brat pijan prebio zaručnicu i prijetio joj pištoljem

Piše D  /  19.12.2018., 05:12h

Brat Meghan Markle, Thomas Markle Jr., poriče optužbe da je pijan istukao svoju zaručnicu. Optužbe su došle od Kristin Albea, rođakinja Markleove zaručnice Darlene Blount, koja je između ostalog izjavila da Thomas "koristi svoju zaručnicu kao vreću za boks".

Našoj je obitelji dosta Toma i njegovog ponašanja prema Darlene. Prošli mjesec joj je ostavio modricu na oku. Totalno poludi kad popije, postane totalno druga osoba. Pijanac je i svoje frustracije izbacuje na njoj, a za sve krivi svoju sestru. Razumijem zašto Meghan ne želi imati nikakve veze s njim, ispričala je Kristin za Daily Star.

Thomas je za optužbe rekao da su "kategorički neistinite". Podsjetimo, u ovoj vezi je već došlo do nasilja. Prije dva mjeseca Thomas je molio sud da ne diže optužbe protiv Darlene koja je u srpnju privedena i optužena za napad na njega.

Danas oboje tvrde da je njegova ozljeda oka posljedica nesretnog slučaja. Thomas je također bio uhićen zbog optužbi da je tijekom jedne pijane svađe svojoj zaručnici uperio pištolj u glavu.

Ove su optužbe kategorički lažne. Darlene i ja smo imali svojih uspona i padova, ali još uvijek smo zajedno i nismo prekinuli zaruke, izjavio je Thomas, prenosi Vecernji.hr.

Dnevnik.ba

 

19. travanj 2024 19:11