StoryEditor

Voditeljica pokazala poruke koje joj je slao srpski glumac kojeg optužuju za silovanje

Piše D  /  23.03.2021., 09:03h

Glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužiteljstvu u Beogradu kazala da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, a sada se na društvenim mrežama oglasila voditeljica i novinarka Hristina Stoiljković i podijelila poruke za koje tvrdi da joj je on slao prije dvije godine, piše Blic.rs.

- Izvolite, prvo Lečićeva očigledno ustaljena manira da se postavlja kao da ti zapravo čini ogromnu čast što si mu se dopala - napisala je na Twitteru Hristina.

- A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog tjednima nije tangiralo pretjerano što pozivi i poruke, svi do jednog, ostaju bez odgovora, a ova navlakuša za drugi osnovne "trebaš mi profesionalno"... - dodala je ona.

Poruke koje je Hristina podelila

Poruke koje je Hristina podijelila (Foto: Screenshot)

- Hristina, ne mogu ti odoljeti, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima i pamet i erotiku, a to je rijetka kombinacija. I večeras sam dijelom bio inspiriran na prosvjedima i tom energijom. Lijepo. Pozdrav - pisalo je u jednoj od poruka, koje joj je, kako tvrdi, slao Lečić.

Poruke koje je Hristina podelila

Poruke koje je Hristina podijelila (Foto: Screenshot)

- Tako se braniš od svakog izazova? Ovo je za mene prelako, imaš li ti neko teže pitanje? - glasila je jedna od mnogih poruka.

Branislav Lečić

Branislav Lečić (Foto: RAS Srbija)

Podsjetimo, Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu "Zacijeli me" izjavila je da je silovana, dok je javnost jučer saznala da optužuje Branislava Lečića za to. Zbog ovog događaja Danijela je odlučila preseliti u Ameriku.

Danijela Štajnfeld

Danijela Štajnfeld (Foto: RAS Srbija)

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 01:44