StoryEditor
stradala šoferšajba

Voditeljica HRT-a o drami na autocesti: "Vozila sam se i odjednom čula prasak..."

Piše desk  /  24.05.2022., 13:27h

- Imala sam situaciju koja je bila dosta zanimljiva, uglavnom vozila sam se autoputom normalnom brzinom i samo odjednom ‘buuum‘ i razbije mi se cijela šoferšajba, apsolutno cijela - započela je Jelena svoju priču koja je potom i pokazala fotografije razbijenog vjetrobranskog stakla na kojem je pronašla ostatke perja.

HRT-ova voditeljica Jelena Glišić (35) nedavno je doživjela vrlo neugodnu situaciju na autocesti o kojoj je sada odlučila i javno progovoriti. Naime, Jelena je bila za upravljačem automobila kada joj se u jednom trenutku u potpunosti razbilo vjetrobransko staklo. U videu koji je snimila i objavila na društvenim mrežama otkrila je što joj se točno dogodilo, ali i upozorila sve svoje pratitelje da budu mudri kada je u pitanju kasko osiguranje.

- Imala sam situaciju koja je bila dosta zanimljiva, uglavnom vozila sam se autoputom normalnom brzinom i samo odjednom 'buuum' i razbije mi se cijela šoferšajba, apsolutno cijela- započela je Jelena svoju priču koja je potom i pokazala fotografije razbijenog vjetrobranskog stakla na kojem je pronašla ostatke perja. 

- Zaletjela mi se jedna velika ptica i razbila mi šoferšajbu, ali postoji caka, istekao mi je tada kasko, nekih mjesec dana nisam imala kasko. Uvijek sam bila u žurbi i mislila da ću to uskoro obnoviti i da se ništa neće dogoditi kroz par dana. E, pa krivo, osigurajte se, tu je kasko za nas. Neka ovakve situacije prođu što bezbolnije - poručila je Jelena u videu. 

Razmišljanje: “Ma dobro, neće biti ništa ovih mjesec dana dok ne obnovim Kasko”, u mom slučaju se pokazala poprilično pogrešnom - zaključila je voditeljica koja sada svojim iskustvom želi potaknuti druge da ne učine istu grešku. 

Dnevnik.ba

08. prosinac 2023 07:08