StoryEditor
MAJA CIGLENEČKI

Voditeljica ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ zakasnila u emisiju. Pred kamerama se pojavila pola sata kasnije, a Davor Meštrović objasnio gledateljima što joj se dogodilo

Piše desk  /  17.12.2021., 22:48h
Gledatelje emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ danas je u 6:30 pozdravio samo Davor Meštrović.

S Meštrom je u paru trebala biti i Maja Ciglenečki, no ona se pred kamerama pojavila pola sata kasnije, kad je nasmijana ušetala u studio na zagrebačkom Prisavlju.

Odmah na samom početku Meštrović je gledateljima rekao da Maja nije s njim i kako će doći kasnije, a pojasnio je i zašto Ciglenečki kasni.

- Jutros je s nama trebala biti Maja. Postoje situacije kada s djecom može biti samo mama, pa onda preuzimaju bake i djedovi. S vama i nama Maja će biti od 7 sati, rekao je Meštar, prenosi Slobodna Dalamacija.

Inače, voditeljica je uoči prošlog Božića rodila drugog sina, a udata je za IT stručnjaka Bojana Ciglenečkog. Još dok su bili u vezi pojavili su se u spotu tamburaškog benda O.S.D.S.

Za Maju se nikad nisu vezali skandali, a prije nego što je došla na HRT, prezivala se Banić i radila na CMC televiziji. Podsjetimo, nedavno je u emisiji obukla istu haljinu koju je prije nje u 'Dobrom jutru' nosila Doris Pinčić, a iako nesklona gafovima, početkom studenog prasnula je u smijeh s kolegom Ognjenom Golubovićem nakon što je reporter završio svoje javljanje u kojem je tema bio koronavirus.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 15:55