StoryEditor
facebook

Voditelj objavio otvoreno pismo samom sebi: Ti si, Stankoviću, kreten, a ne Novak

Piše desk  /  08.01.2022., 18:53h
Urednik i voditelj emisije Nedjeljom u 2 Aleksandar Stanković objavio je na svom Facebook profilu "otvoreno pismo samome sebi".

"Dragi moj, da odmah na početku razjasnimo. Ti si, Stankoviću, kreten, a ne Novak! Kreten si zato što te Novak razočarao pa sad tako otužan misliš da ti je Novak nešto dužan, a nije. Novak je dužan samo sebi, Bogu i Srbiji valjda, to ne znam, nisam siguran. Kreten si jer si navijao za Novaka samo zato što govorite isti jezik. Aj navedi još jedan razlog ako možeš? Ti se kao kužiš u tenis, znaš udarce, taktiku? Identificirao si se s Novakom jer je odavde (i, da se razumijemo, jebalo te odavde), a sad kad si shvatio da on nije ti, razočarao si se", napisao je Stanković.

"Što se ti imaš identificirati s Novakom? Jesu možda njegovi turniri tvoji? Njegove pare tvoje? Je li možda čiča Draža na rakiji tvoj, ili su piramide u Bosni tvoje? Star si, Stankoviću, za idole i glupiranje tog tipa. Imaš svoja tri frenda i familiju i razočaravaj se u njih, a Novaka ostavi na miru! I ovo ti moram reći, dragi moj, i nemoj se molim te ljutiti, ali osobit si kreten i nerviraš me zato što cijeli život pljuješ po fejsu, a drljaš kad god stigneš za malo lajkova i trenutnu slavu. Nerviram i sam sebe što ti ovo pišem, ali ne mogu si pomoći. S ljubavlju tvoj Aco Stanković", zaključio je voditelj objavu.

Objava je skupila veliki broj komentara Stankovićevih pratitelja.

"Pretpostavljam da si želio objasniti javnosti zašto si Đokovića nazvao kretenom. Što se mene tiče, to ti je uspjelo. Za ostale nisam siguran, ali si i onima koji misle da si ti kreten dao razlog za veselje. Sve u svemu, vrhunski manevar!" napisao je jedan korisnik.

"Vrh si! Još da si završio sa ženinom rečenicom, odmah bih ovaj post proglasila najboljim u 2022., iako je tek započela!" napisala je u komentaru jedna korisnica.

"Tvoja samokritičnost nadahnjuje one koji su razumjeli post, većina mislim ima tri upitnika iznad glave. Uvijek navijam za Novaka osim kad igra protiv naših, ali duboko sam svjesna da niti on, niti Modrić, niti bilo tko drugi ne zaslužuje status božanstva. To su samo ljudi od krvi i mesa koji kroz život vode neke svoje bitke, ali su nasuprot nama pod povećalom javnosti", dodala je jedna korisnica.

Podsjetimo, Stanković je nedavno na Facebooku prvo podijelio status u kojem se referirao na aktualni slučaj najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića, a zatim ga obrisao.

"Vrhunski sportaš i kreten. Ima ih dosta, al ovih dana jedan se baš trudi", napisao je tada Stanković.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 09:08