StoryEditor

Vodili ljubav na prozoru i pali s 9. kata

Piše D  /  17.07.2019., 05:07h

Žena iz Rusije poginula je nakon što je pala s devetog kata nebodera zbog prežestokog seksa sa partnerom. Njen je partner preživio nakon što je sletio na nju.

Ova tragedija se dogodila u St. Petersburgu u noći na 5. srpnja, kada je nesretna žena (30) pronađena mrtva u podnožju stambenog naselja. Susjedi su svjedočili da je tu noć kod njih u stanu bila ‘divlja‘ zabava, piše Daily Mail.

Svjedoci su vidjeli i kako je netko bacio televizor iz stana ljubavnog para, a nakon toga su pali žena i njen ljubavnik (29).

Žena je ostala na mjestu mrtva, ali muškarac je preživio jer su mu pad ublažili njeno tijelo i obližnje grmlje. Susjedi su lokalnim medijima rekli i da se tada djelomice odjeven čovjek ustao i ponovno se pridružio slavlju.

Kada je pozvana policija, ekipa iz stana je navodno bacala krpe s prozora na njih, a prva izvješća govore da je ženu ubio televizor koji je pao na nju. Kasnije fotografije s mjesta događaja pokazuju da je nesretna žena bila gola od struka prema dolje, a nakon što su ispitani svjedoci, policija je zaključila da se par seksao na prozorskoj dasci neposredno prije pada.

Još su dva muškarca bila u stanu kada se dogodila tragedija, no smatra se da nisu umiješani. Pokrenuta je istraga o ubojstvu, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 23:35