StoryEditor
rat u ukrajini

Vođa Čečena objavio novu snimku i otkrio planove: "Vratio se brat, spreman za borbu protiv ´nacističke rulje´"

Piše desk  /  16.04.2022., 11:33h
Šef Čečenije Ramzan Kadirov redovno objavljuje snimke s ratišta u okviru ruske invazije na Ukrajinu na kojima prikazuje ukrajinske zarobljenike. Ovog puta obavijestio je da se jedan borac iz njihovih redova vratio na ratište, spreman za borbu protiv "nacističke rulje".

"Prijatelji, brat Beno se poslije kraće pauze vratio u red hrabrih boraca protiv nacističke rulje. Beno izvještava o uspješnim artiljerijskim udarima na neprijateljske položaje koji se kriju u regiji naselja Severodonjeck. Ruski lovci i višecijevni bacači raketa aktivno potiskuju utvrđena uporišta ukrajinskih nacionalista.

Takođe, naš brat je vratio auto lokalne umirovljenice ukraden još u ožujku. Banderini poslušnici nisu prezali da prisvoje jedino prijevozno sredstvo jedne starije žene, kojim je, po svemu sudeći, stigla do prehrambenih i drugih prodavnica, kakve se ne viđaju često u udaljenim naseljima.

Beno se oslobodio okova podle prehlade i sada se oseća odlično, a borbenost našeg karizmatičnog brata je uvijek na najvišoj razini. Beno je ponovo a još većim entuzijazmom i žarom izbio u prve redove. Mi se, pak, radujemo još relevantnijim vijestima s prve linije fronta", napisao je Kadirov na Telegramu.

Snimku monstruma pogeledajte OVDJE.

Dnevnik.ba

12. kolovoz 2022 16:31