StoryEditor
vraća se

Vlatka Pokos osjetila zov domovine: "Proplakala sam dvije godine u Kanadi"

Piše desk  /  13.07.2022., 08:46h

Vlatka Pokos, koja je godinama živjela i radila u Kanadi, priznala je kako već dulje vrijeme razmišlja o povratku u Hrvatsku.

"Život me naučio da ništa nije definitivno, ali istina je da sam već dulje planirala povratak u Europu. Iako Kanadu i dalje smatram fantastičnom zemljom s najljubaznijim ljudima na svijetu, ipak sam bila usamljena, što nikada nisam skrivala. Ni klima nije najbolja u usporedbi s našom, to su dva najveća razloga. Nedostajao mi je moj život, prijatelji, pa i javni posao - koliko god ponekad bio neugodan i težak", ispričala je Vlatka za Story.

Priznaje i kako je njezino sudjelovanje u ovogodišnjoj sezoni showa Ples sa zvijezdama djelomično utjecalo na ovakvo razmišljanje. Naime, jedan od razloga zbog kojih se Pokos vratila u Hrvatsku bio je upravo nastup u showu.

"Svakako je bio važan jer sam nakon duge odsutnosti shvatila koliko mi nedostaje moj život ovdje. Moram reći da je moje preseljenje u Kanadu bila jedna od najvažnijih odluka u životu. Bit ću iskrena, proplakala sam dvije godine u Kanadi, bilo mi je strašno teško, ali nisam odustala. Sazrela sam u svakom pogledu proteklih šest godina i puna sam pozitivne energije i ideja", ispričala je.

"Mislim da svoje znanje i iskustvo mogu implementirati u hrvatski turizam jer kod nas definitivno nedostaje edukacije u ophođenju s klijentima. Imam puno znanja i vještina, ali ne želim otkrivati planove, mislim da je to loše. Treba raditi, a ne puno pričati", dodala je Vlatka.

Veći dio godine, kaže, planira provesti na Čiovu i u Splitu.

"Jednako kao i sa svime što izgubite, tijekom boravka u Kanadi moja ljubav prema Dalmaciji postala je još dublja i jača. Uostalom, u mojim godinama želim živjeti tamo gdje sam najsretnija i najispunjenija, želim uživati svaki dan u ovoj ljepoti, podneblju, hrani i ljudima. U Zagrebu me može zadržati samo neki zgodan frajer", zaključila je.

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 14:50