StoryEditor

Vlasniku restorana Torcida prijetili zbog Zorana Mamića? Danas mu je promijenio ime

Piše D  /  06.04.2021., 04:04h

Ova obavijest pojavila se danas na Facebooku poznatog restorana u Donjem Polju u blizini Šibenika, inače poznatog po vrhunskoj janjetini.

Prije sedam dana Šibenikom se proširila informacija da promjena imena nije došla bez konkretnog povoda, već da su navijači Hajduka bili u "prijateljskom" posjetu restoranu izrazivši nezadovoljstvo činjenicom da je Zoran Mamić, bivši trener Dinama pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz zagrebačkog nogometnog kluba, prošlog tjedna boravio u restoranu gdje se fotografirao s osobljem.

Dragi naši gosti, Ovim putem Vas obavještavamo da Restoran "Torcida" mijenja ime u Restoran "Vicko" , a sala za vjenčanja u "Ave Maria" . Uskoro ćete nas moći pronaći na internet stranici www.superba.hr. 

Objavljuje Restoran TorcidaUtorak, 6. travnja 2021.

Šibenik.in piše da su fotografije objavljene u medijima izazvale reakciju navijača iz Torcide koji su, kako piše portal iz Šibenika, zahtijevali da restoran Torcida promijeni naziv.

Natpis "Torcida" ispred restorana uklonjen je još u nedjelju.

Vlasnik restorana Jere Šuperba za Šibenik.in demantirao je da je bilo ikakvih pritisaka ili dolazaka navijača iz Torcide.

‘‘To nema veze ni s navijačima niti s posjetom Zorana Mamića. Nazive naših objekata promijenili smo u čast mojih roditelja, Vicka i Marije. I to je jedina istina‘‘, za Šibenik.in je rekao Šuperba.

Index je također kontaktirao vlasnika restorana Jeru Šuperbu koji nam tvrdi da nije bilo nikakvih pritisaka, a iz šibenske policije su nam potvrdili da nikakvu prijavu nisu zaprimili.

Zoran Mamić, bivši trener Dinama kojega čega izdržavanje zatvorske kazne zbog izvlačenja novca iz kluba, posjetio je prošlog tjedna restoran Torcida nakon što se vraćao iz BiH. U medijima su objavljene fotografije Mamića i osoblja restorana.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 04:15