Article_Top_970x250

Vlasnik poznatog rovinjskog restorana opljačkan na ulici: "Daj torbicu, p**** ti materina..."

napad u istri

Vlasnik poznatog rovinjskog restorana opljačkan na ulici: "Daj torbicu, p**** ti materina..."

kol 07, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: myistria.com

Vijest o razbojstvu nad rovinjskim ugostiteljem šokirala je građane hrvatskog turističkog bisera.

Policija je izvijestila da traga za nepoznatim počiniteljem, koji je 5. kolovoza oko 0,30 sati u Dubrovačkoj ulici u Rovinju prišao s leđa jednom rovinjskom ugostitelju (49), koji je bio na mopedu Kymco, pulske registarske oznake, te mu uz prijetnju nepoznatim predmetom otuđio torbicu s novcem, javlja Glas Istre.

Nakon što mu je otuđio torbicu, počinitelj ga je odgurnuo pri čemu je muškarac zajedno s motociklom pao na kolnik. U događaju nitko nije ozlijeđen. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna, kaže policija, a neslužbeno se doznaje da je ugostitelj ostao bez 50-ak tisuća kuna.

Iako je policija objavila tek šture informacije, uskoro je procurila priča kako je, pod prijetnjom oružja, opljačkan vlasnik poznatog rovinjskog restorana "Stella di Mare".

- Gospođo, što da vam kažem? Pa recite mi vi kako biste se osjećali i da li bi vas bilo strah da vam netko nepoznat uperi pištolj u glavu, opsuje mater i uzme novac, nevoljko za Glas Istre govori otac opljačkanog ugostitelja koji zbog zadobivenog šoka u utorak nije došao na posao.

- Jednostavno, čovjek ga je iza leđa zaskočio na kućnom pragu, negdje oko petnaest do jedan u noći. Uzviknuo je: "Daj mi torbicu, p…. ti materina! Brzo!", prepričava otac opljačkanog ugostitelja koji vjeruje da nije riječ o slučajnoj, već dobro isplaniranoj pljački.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250