Article_Top_970x250

Vlašić otkrio što im je Dalić rekao na poluvremenu dok je Slovačka imala vodstvo

strijelac za izjednačenje na rujevici

Vlašić otkrio što im je Dalić rekao na poluvremenu dok je Slovačka imala vodstvo

stu 16, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Pixsell

Nikola Vlašić opet je bio koban po Slovačku. Sjajni mladi Splićanin nakon gola u Trnavi opet je ubio Slovake. Gosti su vodili 1:0, a onda je Vlašić svojim golom najavio preokret. Petković i Perišić samo su dovršili posao i odveli Hrvatsku na Euro. Hrvatska je slavila 3:1 i otišla je na svoje 11. veliko natjecanje.

''Na poluvremenu smo gubili, ali nikakve panike nije bilo. Igrali smo odlično, stvarali smo šanse i bili smo puno bolji. Znali smo da ćemo okrenuti utakmicu. Izbornik je ušao smiren u svlačionicu, bez stresa, smirio nas je i uvjerio da ćemo preokrenuti utakmicu. Tako se i dogodilo. Da je netko gledao izvana, ne bi nikad pogodio da je ovo odlučujuća utakmica za EURO i da u njoj gubimo."''

Vlašiću je ovo prvi veliki plasman u karijeri:

''Nikad se nisam plasirao na neko veliko natjecanje. Osjećaj je fantastičan. Čestitam svim suigračima i stručnom stožeru'', kazao je Vlašić.

U svoje mjesto u reprezentaciji ne sumnja, prenosi Index.

"Vjerujem u sebe, svaku utakmicu i minutu pokušavam koristiti na najbolji način i mislim da izbornik to vidi. Sjajno izgledamo na terenu i mislim da je ovaj spoj mladosti i iskustva odlična kombinacija."

Dnevnik.ba