StoryEditor

Vlada ŽZH: Novi Ljubušak na čelu Heraga, imenovano Povjerenstvo za sprječavanje korupcije

Piše D  /  04.12.2018., 08:12h

Sjednica je održana pod predsjedavanjem predsjednika Vlade ŽZH Zdenka Ćosića, prenosi Jabuka.TV

Na 116. sjednici Vlada je prihvatila Izvješće o izvršenju Proračuna Županije Zapadnohercegovačke u razdoblju od 1. siječnja do 30. rujna 2018. godine.

Također, Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju rebalansa Financijskog plana Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na rebalans Financijskog plana Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na protokol o postupanju nadležnih tijela o prihvatu, propratu i privremenom zbrinjavanju ranjivih readmisiranih osoba.

Također, Vlada ŽZH donijela je Odluku o davanju suglasnosti na Projektni zadatak za izradu “Programa opskrbe vodom za piće na prostoru Županije Zapadnohercegovačke”; Odluku o darovanju vatrogasnih vozila; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o razrješenju dužnosti ravnatelja Javne ustanove Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG, kojom se dužnosti ravnatelja razrješuje Ivan Jelčić iz Ljubuškog i Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o imenovanju vršitelja dužnosti ravnatelja Javne ustanove Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG, kojom se za vršitelja dužnosti ravnatelja imenuje Radoslav Luburić iz Ljubuškog.

Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Povjerenstva za sprječavanje korupcije u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kojim su u navedeno Povjerenstvo imenovani: Mihovil Bilać, Marko Galić i Ivana Hrkać.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 07:37