Article_Top_970x250

Vitez: Provalili mu u kuću, svezali, pretukli i opljačkali

crna kronika

Vitez: Provalili mu u kuću, svezali, pretukli i opljačkali

tra 01, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Drukciji.ba

Ovo nije prvi sličan slučaj na području općine Vitez u zadnja dva mjeseca.

Trojica maskiranih razbojnika u noći sa nedjelja na ponedjeljak oko 3,30 sati upali su kuću 61-godišnjeg M. R. iz naselja Sofa kod Viteza, pretukli ga i ukrali određeni iznos novaca, piše Drukciji.ba.

Dok je spavao maskirani razbojnici provalili su ulazna vrata, svezali ga, tukli i batinama pokušali izbiti iz njega šifru od sefa koji se nalazio u kući.

Prevezen je u bolnicu gdje su mu konstatirali lakše tjelesne ozljede u području oka i nosa, a slučaj su preuzeli inspektori Policijske uprave Travnik, koji su obavili očevid.

Ovo nije prvi sličan slučaj na području općine Vitez u zadnja dva mjeseca. Naime, 13. veljače stradao je 79-godišnji Srećko Žuljević u selu Krčevine, kojemu su također u kuću provalila dvojica muškaraca, te mu stavili nož pod grlo i tražili novac. Kako im nije odmah otkrio gdje se novac nalazi, tukli su ga nogama po cijelom tijelu te su ispremetali stvari u kući i pronašli eure. Krajem istog mjeseca u odličnoj policijskoj akciji zbog ovoga su uhićeni Dževad Vuković (23) iz Zavidovića, Elmir Šarić (24) iz Olova, dok je zbog poticanja na razbojništvo slobode lišen Vitežanin Huso Patković (54).

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250