Article_Top_970x250

Vitez: Provalili mu u kuću, svezali, pretukli i opljačkali

crna kronika

Vitez: Provalili mu u kuću, svezali, pretukli i opljačkali

tra 01, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Drukciji.ba

Ovo nije prvi sličan slučaj na području općine Vitez u zadnja dva mjeseca.

Trojica maskiranih razbojnika u noći sa nedjelja na ponedjeljak oko 3,30 sati upali su kuću 61-godišnjeg M. R. iz naselja Sofa kod Viteza, pretukli ga i ukrali određeni iznos novaca, piše Drukciji.ba.

Dok je spavao maskirani razbojnici provalili su ulazna vrata, svezali ga, tukli i batinama pokušali izbiti iz njega šifru od sefa koji se nalazio u kući.

Prevezen je u bolnicu gdje su mu konstatirali lakše tjelesne ozljede u području oka i nosa, a slučaj su preuzeli inspektori Policijske uprave Travnik, koji su obavili očevid.

Ovo nije prvi sličan slučaj na području općine Vitez u zadnja dva mjeseca. Naime, 13. veljače stradao je 79-godišnji Srećko Žuljević u selu Krčevine, kojemu su također u kuću provalila dvojica muškaraca, te mu stavili nož pod grlo i tražili novac. Kako im nije odmah otkrio gdje se novac nalazi, tukli su ga nogama po cijelom tijelu te su ispremetali stvari u kući i pronašli eure. Krajem istog mjeseca u odličnoj policijskoj akciji zbog ovoga su uhićeni Dževad Vuković (23) iz Zavidovića, Elmir Šarić (24) iz Olova, dok je zbog poticanja na razbojništvo slobode lišen Vitežanin Huso Patković (54).

Dnevnik.ba