StoryEditor

Višković komentirao optužbe o ratnom zločinu: "Nisam okaljao obraz"

Piše D  /  25.09.2020., 07:09h

Višković je naveo da će biti nekoliko tužbi te da će kao "legalist koristiti zakonom propisane forme da zaštiti sebe i obitelj, kao i instituciju predsjednika Vlade Republike Srpske".

"Ono što čovjeka drži u životu jest to ima li mirnu savjest. Ja i moja obitelj imamo mirnu savjest. Čak mi je i degutantno komentirati sve te optužbe i laži. Zato se nisam oglašavao u proteklih par dana, jer ne želim da valjati se u blatu u kojem se valjaju oni koji me napadaju", izjavio je Višković.

Kako kaže, u njegovom mandatu se ne mogu naći nikakav kriminal niti korupcija, što je navodni razlog za napade.

"Zbog toga je vjerojatno malo nervoza u Sarajevu - treba devastirati institucije RS-a", rekao je Višković sinoć za Radio-televiziju Republike Srpske.

Također je kazao kako neke stranke, prije svega SDA, "ne stoje dobro i žele na ovaj način prikupiti jeftine političke bodove".

"Ja sam možda živio u nekom uvjerenju da BiH možda ima budućnost i da se događaji mogu usmjeriti u pravcu da naši građani žive bolje, ali je očito da oni koji se kunu u BiH i na ovaj način udaraju i onaj posljednji šav da te BiH ne bude", naglasio je Višković.

Višković je rekao da je bio pripadnik Vojske Republike Srpske u Sektoru pozadine Glavnog stožera VRS kao referent prometne službe i da je "ponosan na to što nije okaljao ni obraz, niti ruke".

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 15:38