StoryEditor
PRIJAVILA POLICIJI

Vijećnica SDA pronašla nož u gumi svog parkiranog auta

Piše Desk  /  14.01.2022., 14:01h
Vijećnica Stranke demokratske akcije u Vijeću grada Zenica Zelda Dizdarević pronašla je nož u gumi svog parkiranog privatnog automobila, što je prijavila nadležnoj policijskoj stanici.

- Ovaj necivilizacijski čin predstavlja nastavak napada na vijećnice Stranke demokratske akcije koje su duže vrijeme izložene teroru u vijećničkim klupama, kao i javnom prostoru - priopćila je SDA Zenica.

Podsjećaju da je gradonačelnik Fuad Kasumović osobno s govornice Vijeća grada rekao šefici Kluba SDA Emini Tufekčić da joj "svaka šamara traži", a "Kasumovićevi poslušnici i simpatizeri našim vijećnicama su na društvenim mrežama prijetili silovanjem".

- Ove prijetnje oštro osuđujemo, ali poručujemo da nas neće pokolebati i da ćemo nastaviti ukazivati na kriminal gradonačelnika i njegovih suradnika, koji su od naše Zenice napravili grad slučaj i doveli na najniže grane nakon agresije na BiH.

Pozivamo organizacije za zaštitu ljudskih prava, a posebno prava žena, da dignu glas protiv prijetnji, zatrašivanja i nasilja nad ženama, a policiju da što prije rasvijetli i otkrije počinitelja ovog krivičnog djela - zaključuje se u priopćenju.

Dnevnik.ba

14. siječanj 2022 14:01