StoryEditor

Vidović Krišto žestoko odgovorila Glavaševiću: "Ispadate površni i nervozni, informirajte se!"

Piše D  /  28.07.2020., 10:07h

Glavašević je na Twitteru prije tjedan dana napisao da neće podići ruku "za imenovanje osobe koja je ugostila relativizatora Holokausta i na javnoj TV mrtva-hladna puštala tu propagandu, koja je izjavila da su 85% gay osoba pedofili".

Vidović Krišto odgovorila mu je na Facebooku da ne istupa ako se ne stigne informirati jer može ispasti površan i nervozan. Tvrdi da je prema istraživanju provedenom u SAD-u, u kojem su ispitani osuđeni pedofili, utvrđeno - njih 85 posto su i homoseksualci. Pojasnila je i zašto je u emisiju na HRT-u pozvala Igora Vukića.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

"Poruka Bojanu Glavaševiću

Ako se ne stignete informirati onda radije nemojte ni istupati, jer možete ispasti površni i nervozni.

Prema istraživanju provedenog u SAD-u, u kojem su ispitani osuđeni pedofili, utvrđeno je - njih 85% su i homoseksualci. Ta rečenica istaknuta je čak i u naslovu Jutarnjeg (vidi sliku).

Ali, kako možete vidjeti na drugoj slici, Bojan Glavašević je napisao obrnutu tezu - napisao je kako su 85% homoseksualaca pedofili, te dodao da ja to tvrdim.

I u prvoj rečenici svoje nes(p)retne objave mu se dogodio još jedan gaf. Naveo je da sam ugostila negatora holokausta, što je uvreda i kleveta protiv Igora Vukića, a istina je da sam Igora Vukića u emisiju HRT-a pozvala u svojstvu istraživača i publiciste da predstavi svoju knjigu “Radni logor Jasenovac”, plod njegovog istraživanja Jasenovca za što je Igor Vukić bio financiran od hrvatske Vlade. Obveza HRT-a je objavljivati društveno relevantne teme, pogotovo ako ih se (su)financira iz Državnog proračuna.

Ponavljam savjet Bojanu Glavaševiću - ako se ne stignete informirati onda radije nemojte ni istupati, jer možete ispasti površni i nervozni", napisala je Vidović Krišto na Facebooku.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 22:13