StoryEditor

Vidović Krišto i Obuljen se posvađale na Novoj TV: "Ajde prestanite vrištati"

Piše D  /  10.06.2020., 06:06h

Rasprava se pretvorila u svađu kada je Obuljen Koržinek optužila Domovinski pokret Miroslava Škore da huška ljude lažnim vijestima jer, kako je rekla, nemaju drugi sadržaj.

Škoro je, naime, na Facebooku objavio sliku petokrake na vrhu nebodera u Rijeci što je popratio tekstom o “komunističkom derneku na otvaranju EPK u Rijeci”, a Obuljen je pokušala Škorinoj kandidatkinji reći da ta petokraka nikad nije instalirana na riječkom neboderu. 

Vidović Krišto na to je krenula odgovarati, ali ju je ministrica nekoliko puta prekinula. “Hajde se strpite malo, hajde se strpite. Znam da je teško”, rekla joj je Vidović Krišto, ali je ministrica nastavila inzistirati od Krišto da odgovori na pitanje je li zvijezda ikada bila postavljena na vrh nebodera. 

“Znam da je teško prihvatiti da ovdje sjedi netko i govori ono što ci ne želite i s čime se ne želite pomiriti, ali to vam je blagodat demokracije”, nastavila je Vidović Krišto, ne obazirući se na pitanje. 

Ni Obuljen Koržinek nije odustajala pa je i dalje od Vidović Krišto tražila da objasni je li Škoro jučer na Facebooku objavio laži o zvijezdi koja nije bila postavljena.

“Ajde prestanite vrištati!”, uzvratila je Vidović Krišto na što joj je ministrica odgovorila da ne vrišti.

“Vrištite non stop”, replicirala je Vidović Krišto. "Recite joj da ne vrišti", obratila se Krišto Bagi.

Bizarna raspravila nastavila se tako da je Obuljen i dalje nastavila s pitanjima o zvijezdi, a Vidović Krišto je, da dočara koliko joj je Obuljen glasna, stavila ruku na uho i ispustila uvik "aaaaa", na što se Obuljen nakon prvotnog zbunjenog pogleda nasmijala.

Na to je reagirao i Bago koji ih je pozvao da se smire. 

Inače, tema sučeljavanja je bila kultura i mediji, a osim Vidović Krišto i Obuljen Koržinek sudjelovali su još Branko Vukšić iz Restarta i Marin Miletić iz MOST-a

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 04:22