StoryEditor

(VIDEO) Zvone Boban poludio, jeste ga ikad vidjeli ovako ljutitog?

Piše D  /  07.10.2019., 09:10h

Nogometaši Milana u subotu su slavili u 7. kolu Serie A u gostima kod Genoe s 2:1 i tako prekinuli seriju od tri poraza zaredom. 

Povela je Genoa golom Danca Lasse Schonea u 41. minuti, no Milan već početkom drugog dijela dolazi do preokreta.

Prvo je u 51. minuti iz solo akcije pogodio Theo Hernandez, a u 57. minuti igrač Genoe Davide Biraschi skrivio je penal koji je u gol pretvorio Franck Kessie. Biraschi je pritom i isključen, a u 79. minuti "pocrvenio" je i igrač gostiju Davide Calabria.

U 90. minuti vratar Milana Reina ruši Koumaea, no španjolski vratar ipak brani penal Schoneu.  Za Genou je cijelu utakmicu odigrao Marko Pajač, a Ante Rebić je susret odgledao s klupe Milana. 

No, direktor Milana Zvone Boban nije bio zadovoljan unatoč pobjedi. Kamere su ga snimile kako u društvu s Paolom Maldinijem prati utakmicu. Bivši kapetan hrvatske reprezentacije u jednom je trenutku izgubio živce i Maldiniju krenuo objašnjavati kako njihovi igrači trebaju igrati. Boban je inače smiren i rijetko ga viđamo u ovakvim izdanjima.

 Iako je Milan na kraju slavio, navijači traže odlazak trenera Marca Giampaola. Talijanski mediji pisali su da se s njima slaže i Boban jer su crno-crveni tek na 13. mjestu. U sedam utakmica upisali su tri pobjede i čak četiri poraza. Milanov problem bi mogao biti i to što Boban i Maldini imaju različitu viziju razvoja od one koju nameće vlasnik, američki investicijski fond Elliott.

- Mi želimo sutra imati rezultate. No, Elliott ima drukčiju strategiju i viziju. Elliottov plan je izgraditi momčad oko mladih talenata. Zbog toga se previše ne orijentira na sadašnje pobjede, već na budućnost - objasnio je Boban, prenosi Večernji.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 07:23