Article_Top_970x250

VIDEO: Živio u garaži bez struje, a nakon smrti mu ostalo 70.000 KM

Javljaju se ''nasljednici''

VIDEO: Živio u garaži bez struje, a nakon smrti mu ostalo 70.000 KM

stu 08, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Bolnica je uspjela stupiti u kontakt s polubratom Jove Ćulibrka, a derventskom Centru za socijalni rad javilo se još troje nasljednika – to je epilog višednevne potrage za obitelji preminulog pacijenta sa svotom od oko 70 tisuća maraka.

Jesu li preuzeli novac, u bolnici danas ne govore, ali iz Centra za socijalni rad stiže potvrda da je, iako su oni preuzeli tijelo, obitelj je organizirala sahranu. 

Dok se na nju sprema zatekli smo Jovinog prijatelja Velimira. Živio je priča skromno, spominjao da je prodao imovinu, ali to ničim nije otkrivao, prenosi ATV.

Pogledajte prilog:
 

“Nisam mogao vjerovati uopće, ja sam mislio on je išao gdje god vidi da ima što, volio je popiti, ali za 'džabaluk', a tolike pare da ima. On je otežano šetao, ode do prodavnice oni mu daju nešto i tako, dadnu mu novine da čita”, rekao je Velimir Đurđević , prijatelj Jove Ćulibrka.

"Kad pročita jedne novine, uzme druge", dodaje susjeda Mara. Bio je inženjer, moglo se od njega mnogo pametnoga čuti. Živio je s narodom, ali teško. U garaži u kojoj u posljednje vrijeme ni struje nije imao.

„On je govorio da ima nasljedstvo, možda je sad prodao, tko zna dok je takvim životom živio valjda ne bi to dopustio. Tolike pare imati, a da živi teško“, kaže Mara Sibinčić.

„On je dolazio ovdje skoro svaki dan. Kad je trebalo pokositi, pokosi on, ja platim napraviti štilo za motiku, lopatu, vile, to je on radio“, rekla je Anđa Maras.

U trošnoj kući na broju 90 u derventskom naselju Lug boravio je nakon što je izbjegao iz Bosanskog Petrovca. 

Živio je s majkom, koja je umrla prije nekoliko godina. Spominjao je polubrata, ali rijetko mu je, kažu susjedi bilo tko dolazio, osim u prolazu vozači iz Petrovca.

Dnevnik.ba