StoryEditor

(VIDEO) Vučić komentirao: "Izjava Bakira Izetbegovića više govori o njemu nego o Srbima"

Piše D  /  23.01.2021., 08:01h

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, izjavio je da će Srbija u naredna 72 sata postati druga zemlja u Europi i peta u svijetu po stopi cijepljenja protiv koronavirusa.

- Srbija je trenutno četvrta u Europi po stopi cijepljenja. Vjerujem da ćemo u iduća 72 sata biti čak drugi u Europi, a za isto vrijeme možemo doći do petog mjesta u svijetu, istaknuo je Vučić.

On je dodao i to da je sada gotovo nemoguće doći do cjepiva i da Srbija trenutno dobiva manje cjepiva od Pfizera nego što je propisano bilateralnim sporazumom, javljaju srbijanski mediji. Isto tako, izrazio je zabrinutost zbog pojave novog soja koronavirusa.

Osim trenutne situacije u vezi s cijepljenjem protiv COVID-19 u Srbiji, on je na zahtjev novinara također prokomentirao jučerašnju izjavu lidera Stranke demokratske akcije Bakira Izetbegovića. 

- Nažalost, ta izjava govori više o njemu nego o srpskom narodu. Nikome takve izjave nisu potrebne. Srpski narod je jedan dobar narod baš kao što je i bošnjački narod dobar narod, kratko se osvrnuo Vučić.

Reakciju Aleksandra Vučića na izjavu Bakira Izetbegovića možete poslušati u 36. minuti.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 21:50