Article_Top_970x250

(VIDEO) ´Vidovnjak´ tvrdi da je 2005. znao da je Jasmina ubijena: ´Sestra je planirala tijelo izrezati i baciti u peć´

govorio i o dragičeviću

(VIDEO) ´Vidovnjak´ tvrdi da je 2005. znao da je Jasmina ubijena: ´Sestra je planirala tijelo izrezati i baciti u peć´

ožu 13, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Screenshot

Ujak Jasmine Dominić, pet godina nakon njezina nestanka, 2005. godine obratio se vidovnjaku Željku Valečiću. 50-godišnjak iz Kokinaca odmah mu je rekao da djevojka nije živa.

Valečić je kasnije otišao u policiju, gdje je jednoj inspektorici rekao: Jasmina je ubijena i nije daleko od svoje kuće.

Tijelo nesretne djevojke nađeno je tek prije mjesec dana u zamrzivaču u njenoj obiteljskoj kući u Palovcu. Obdukcija je utvrdila da je uzrok smrti puknuće lubanje. 

Jasminina sestra Smiljana Srnec optužena je za ubojstvo, a tereti ju se da joj je zadala najmanje dva udarca u glavu nepoznatim predmetom.

Novinari portala 100posto posjetili su Valečića u njegovom domu i ispričao je da, dok se u nekim zapadnim zemljama policija služi osobama poput njega, hrvatska policija je dosta oprezna. Kaže da je siguran u svoje vizije, koje ima od tinejdžerske dobi, i da nikada ne govori ništa što bi moglo napraviti štetu. 

Loto ne igra, ne želi nikome proricati budućnost, a većinom pomaže u situacijama u kojima su osobe nestale. Tvrdi da se svojim vidovnjaštvom nije obogatio i ne želi zarađivati na tuđoj muci, a radi fizičke i majstorske poslove.

Pogledajte video u kojima je detaljno ispričao svoju viziju kobnog dana kada je ubijena Jasmina Dominić, a kaže da zna i kako je skončao 21-godišnji David Dragičević:

Dnevnik.ba

 

Article_Bottom_970x250